De wereld verandert. En u verandert mee.

De Wereld Verandert helpt organisaties om beter om te gaan met de veranderingen in de wereld om ons heen. We doen dat door te inspireren. Door de veranderingen die voor uw organisatie relevant zijn te laten zien én begrijpen, door de spiegel voor te houden en door de kansen te formuleren die uw organisatie kan pakken om de veranderingen zo succesvol mogelijk te gebruiken. Er zijn verschillende manieren waarop wij dit voor uw organisatie kunnen doen. Dit is een greep uit ons aanbod:

  • Deelname van uw medewerker(s) aan ons innovatieprogramma “Generalist in een digitale wereld
  • Inspirerende spreekbeurt tijdens uw bedrijfsevenement, personeelsdag of andere bijeenkomst. Klik hier voor meer informatie over de spreekbeurten die wij en mensen uit ons netwerk kunnen aanbieden.
  • Een avondvullend lezingen-programma voor uw klantenevenement. Klik hier voor meer informatie.
  • Training waarin uw medewerkers getraind worden hoe om te gaan met belangrijke veranderingen, zoals de vergrootte kans op hacken van uw IT systeem of nieuwe media waarmee uw klanten contact met uw organisatie zoeken.
  • Business-case workshop waarin uw bedrijf geïnspireerd wordt door nieuwe innovatieve business cases die wij zien ontstaan en waarin wordt verkend of er elementen in zitten die uw business case kunnen verrijken.
  • Strategie-workshop waarin een groep collega’s en/of stakeholders gezamenlijk de voor uw organisatie(s) relevante veranderingen vertalen naar een concrete strategie.
  • Adviestraject waarin uw organisatie de strategie toetst op toekomstvastheid en wordt bekeken of werkprocessen kunnen worden vernieuwd om beter aan te sluiten bij de wetten en wensen van nu.

Interesse?

Wilt u dit ook en hebben we uw interesse gewekt met ons aanbod? Neem contact met ons op!