DeWereldVerandert.nl is opgericht door Jochen den Ouden en Maarten Koningsveld. Zij bundelen daarmee een aantal activiteiten die ze vanuit hun eigen bedrijven ondernemen en die inspelen op de grote veranderingen in de wereld om hen heen. Onder één noemer presenteren ze zich gezamenlijk en los van elkaar als enthousiasmerend en inspirerende sprekers en bieden ze organisaties verschillende werkvormen om op speelse en positieve manier om te gaan met veranderingen die van invloed zijn op de toekomst.

Jochen den Ouden beschrijft zichzelf als ‘ethisch hacker’ en werkte als docent aan Stenden Hogeschool. Hij staat als spreker en trainer overheden en bedrijven bij om gevoeligheden in IT systemen aan het licht te brengen, te voldoen aan wettelijke vereisten en om medewerkers te helpen om bewust te zijn van hun rol in informatiebeveiliging.

Maarten Koningsveld studeerde politicologie en werkte een groot deel van zijn carrière in de wereld van verkeer en vervoer. Hij is een innovatiemanager die zich bijzonder interesseert voor vernieuwende business cases. Als adviseur staat hij organisaties bij om nieuwe business cases te starten en bestaande business cases slim aan te passen aan veranderingen.

Jochen en Maarten hebben een breed netwerk, waardoor de meerwaarde die zij bieden verder gaat dan hun eigen kennis en expertise alleen. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de deelname van een aantal inspirerende en toonaangevende experts in de Masterclass die DeWereldVerandert.com aanbiedt. Maar ook bij de andere manieren waarop wij uw organisatie kunnen helpen om om te gaan met de grote veranderingen in de wereld kunnen wij ons netwerk inschakelen.

Op die manier heeft u toegang tot bijvoorbeeld expertise op het gebied van o.a. marketing (online én offline), duurzaamheid, huisvesting, crowdfunding, openbaar bestuur, big data analyse, sport, subsidiepotjes en- trajecten, inkoop, architectuur, media en mobiliteitsoplossingen.

Direct contact.