De Wereld Verandert kan voor uw organisatie een maatwerk programma samenstellen met toonaangevende en inspirerende sprekers en trainers. Zij zullen niet alleen enthousiasmeren, maar bovendien een écht handvat bieden om ingrijpende veranderingen in de wereld om ons heen te begrijpen en er bovendien mee om te gaan op een manier die waarde toevoegt. Een aantal voorbeelden van sprekers die wij kunnen aansluiten:

 

eHealth, digitalisering, permanent beta: Maarten den Braber werkt als zelfstandig ondernemer en houdt zich bezig innovaties in de zorgwereld. Hij is co-founder van SingulairtyU The Netherlands, bestuurslid bij Permanent Beta, adviseur bij SIDN en is veelgevraagd spreker op het gebied van digitale technologie en eHealth. Maarten verzorgt een inspirerend college over eHealth.

Blockchain, digitalisering en financiering: Johannes Brouwer is CEO van Finturi, een bedrijf dat op blockchain gebaseerde financieringssystemen bouwt. Finturi is een afsplitsing van Ledger Leopard waar hij COO was. Dit bedrijf past blockchain technologie toe in alledaagse bedrijfsprocessen. Beide bedrijven gebruiken het Etherium platform en dat werd o.a. toegepast in een grote pilot waarin blockchaintechnologie werd ingevoerd in de keten van de zwangerschaps- bevallings- en kraamzorg. Johannes geeft een college over blockchaintechnologie.

Deeleconomie, sociaal ondernemerschap: Marieke Hart is oprichter van Thuisafgehaald.nl. Ze gelooft in het delen van eten, de kracht van een sharing economy en in sociaal ondernemerschap. Marieke werkt (naast Thauisafgehaald) als dagvoorzitter, trainer en spreker en verzorgt een actieve werksessie over deeleconomie voor De Wereld Verandert.

Smart Mobility: Hans Jeekel is hoogleraar aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU / e) en bekleedt de leerstoel voor Societal Aspects of Smart Mobility. De belangrijkste aandachtsgebieden van Hans zijn de sociale en maatschappelijke aspecten van slimme mobiliteitstechnologieën en -oplossingen (op voertuigniveau en reisniveau), multimodaliteit in transport, nieuwe en geavanceerde stedelijke mobiliteitssystemen in de ontwikkelde en de ontwikkelingslanden, en gelijkheid in transport. Hans geeft een inspratiecollege over smart mobility.

Digitisering, vernieuwende bedrijfsmodellen, oprichter De Wereld VerandertMaarten Koningsveld is een innovatiemanager die zich bijzonder interesseert voor vernieuwende business cases. Hij werkt voor overheden en bedrijfsleven en is één van de oprichters van De Wereld Verandert. Maarten begeleidt het programma, samen met Jochen en Ryanne en verzorgt een kick-off presentatie waarin de urgentie van de snelle en ingrijpende veranderingen in de wereld uiteen gezet wordt.

Big Data, Artificiële intelligentie, serverless solutions: Robert de Munter is Lead Data Scientist bij MAP Traffic Management en één van de absolute pioniers op het gebied van big data analyse in de wereld van verkeersmanagement. Hij is expert op het gebied van big data en nieuwe technologieën om waardevolle business informatie uit data te halen, waaronder machine learning technologieën. Robert verzorgt voor De Wereld Verandert een tweetal trainingen, waarin de deelnemers vertrouwd worden gemaakt met data-analyse en artificiële inteligentie.

IT Security, privacy issues, oprichter De Wereld Verandert: Jochen den Ouden beschrijft zichzelf als ‘ethisch hacker’ en staat als spreker en trainer overheden en bedrijven bij om gevoeligheden in IT systemen aan het licht te brengen. Jochen is één van de oprichters van De Wereld Verandert en is veelgevraagd adviseur op het gebied van de AVG, IT Security en hacken. Jochen werkt voor overheden en bedrijfsleven in binnen- en buitenland.

Online marketing, SEO, digtiaal: Koen van der Poel is een zelfstandige online marketing expert met focus op data-gedreven verbeteren van performance van websites. Hij doet trajecten bij partijen als KNAB bank, Archeon, De Persgroep, maar ook bij kleinere partijen. Koen heeft goed allround overzicht over SEO, SEA, Affiliate, A/B testing en alle techniek die hierbij komt kijken. Koen verzorgt een werksessie over online marketing.

Internet of Things (IoT), digitalisering en overheidsprojecten: Theo Veltman is innovatiemanager bij het CTO innovatie team van de Gemeente Amsterdam. Hier is hij o.a. verantwoordelijk voor de integratie van een groot aantal IoT systemen in de openbare ruimte en voor de samenwerking met verschillende partners om dat mogelijk te maken. Hij werkte o.a. als CTO van de Gemeente Amstelveen en heeft ruime ervaring met innovaties in zijn werk voor overheden en in de industrie. Theo verzorgt een lezing over IoT waarin hij in gaat op de specifieke zaken die spelen bij overheden.

Complexe samenwerkingsprojecten, publiek-private samenwerking en bedrijfsmodellen: Cees Vingerling was commercieel directeur bij de Rabobank voordat hij zich als zelfstandig spreker, adviseur en trainer vestigde. Hij heeft een brede achtergrond in de begeleiding en beoordeling van bedrijfsmodellen en is als projectmanager al jaren actief in zeer complexe samenwerkingsprojecten in de regio Groot Rotterdam. Vanuit zijn ervaringen kan Cees deelnemers inspireren en op weg helpen in de groepsopdracht gedurende het programma door hen de fijne kneepjes van business plannen en plannen van aanpak bij te brengen.

De lijst hierboven bevat slechts voorbeelden van sprekers en trainers in ons netwerk waar we al afspraken mee hebben gemaakt. Op basis van individuele wensen voegen we gemakkelijk namen uit ons netwerk toe die net als bovenstaande professionals inspirerend, onderhoudend en zeer vakbekwaam zijn.